Meer resultaten voor security congres

 
security congres
QSight IT Security Congres 2016 QSight IT.
Dit jaar in het Safari Meeting Centre van Koninklijke Burgers Zoo te Arnhem. QSight IT organiseert ieder voorjaar voor haar klanten en andere geïnteresseerden het QSight IT Security Congres. Het congres biedt een gevarieerd programma met afwisselend parallelsessies en keynotes. Tijdens de verschillende parallelsessies wordt dieper ingegaan op een actueel onderwerp productoplossing of business case. Het QSight IT Security Congres staat bekend om de informele sfeer interessante sprekers actuele onderwerpen en een drukbezochte informatiemarkt waar men kan kennismaken of bijpraten met de belangrijkste security-fabrikanten. Daarnaast is er voldoende tijd en gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Thema 2016 Fight Threats! Cyber Crime Data Breaches en Insider Threat s zijn aan de orde van de dag. De huidige digitalisering heeft direct invloed op uw bedrijfsrisico's.
Amsterdam Security Conference.
Wat is Amsterdam Security Conference? Amsterdam Security Conference is dé conferentie voor security ICT professionals in de Benelux. Ieder jaar wordt er in samenwerking met VBN en Ngi-NGN een uitdagend programma gemaakt met toonaangevende sprekers die hun visie geven op actuele vraagstukken van security professionals. Nieuw concept Amsterdam Security. Door toenemende dreiging en technologische ontwikkelingen als het Internet of Things Drones Bigdata en Cybersecurity zijn veiligheidsvraagstukken bij bedrijven en overheden sterk aan verandering onderhevig. Om in alle security vraagstukken te voorzien presenteert Amsterdam Security. Security Professional van het Jaar.
Home Cyber Security congres.
Hét praktijkgerichte congres met een blik op de toekomst van cyber crime en cyber security. In een wereld van toenemende digitalisering is data goud waard en vormt IT steeds vaker de backbone van organisaties. Het risico dat Cybercriminelen het op uw organisatie hebben voorzien is groter dan ooit. Cybercriminaliteit heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en is sterk aan het professionaliseren. Als organisatie moet u voorbereid zijn op een aanval. Dit is namelijk een directe bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.
Heliview Congres IT Information Security.
Dit congres helpt u met uw security strategie. Tijdens dit congres wordt op de hoogte gebracht van de actuele gevaren en de technische en culturele oplossingen hiervoor. Hierbij kijken we naar de factor mens de processen en techniek. Onder toeziend oog van de programmacommissie wordt het congresprogramma samengesteld. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten. Meld u kosteloos aan en laat u direct inspireren! Onderwerpen die tijdens het congres besproken worden zijn.
SURF Save the date Cyber Security Congres op 18 november.
Save the date Cyber Security Congres op 18 november. Save the date Cyber Security Congres op 18 november. Wie is de zwakste schakel? Cybersecurity gaat niet meer alleen over technische maatregelen maar steeds meer over het gedrag van gebruikers. De veiligheidsketen is zo sterk als de zwakste schakel. Maar wie is de zwakste schakel? Kom op 18 november 2016 naar het Cyber Security Congres speciaal voor bestuurders en managers met hun security officers in onderwijs en onderzoek.
Vereniging Hogescholen Cyber Security Congres 2016.
Is op strategisch niveau duidelijk wat de risico's zijn voor de organisatie en welke maatregelen genomen dienen te worden? Kom op 18 november 2016 naar het Cyber Security Congres speciaal voor bestuurders managers en security officers in onderwijs en onderzoek. Gastheer is de VU Amsterdam. Wie is de zwakste schakel? Binnen uw instelling heeft iedereen te maken met cybersecurity. Niet iedereen weet echter wat de rolverdeling is en wie waarvoor precies verantwoordelijk is. Iedere ICT-gebruiker is wel geconfronteerd met phishing virussen of misschien wel hacking. Maar daar is nog niet alles mee gezegd net zoals dat cyberaanvallen steeds vaker voorkomen en zich verder ontwikkelen zullen de beschermingsmaatregelen zich ook steeds verder uitbreiden.
Home ASMC 2017 Balancing security and work flexibility.
Waar pleitbezorgers van het nieuwe werken wijzen op de voordelen van diverse manieren van slimmer efficiënter en effectiever werken zien security managers zich geconfronteerd met vragen als. Hoe houd ik controle als werknemers ZZPers en adviseurs dwars door elkaar 24/7 toegang hebben tot mijn kantoren? Hoe verandert Het Nieuwe Werken de veiligheidscultuur van de organisatie en de kenniswerkers? Hoe kan ik mag ik?
Home Security-Congres.
Data in the Future. 16 Hét congres zonder files georganiseerd door ISACA NOREA en PvIB. Alles wordt informatie horen we in bespiegelingen over de maatschappelijke en economische toekomst steeds vaker terug. Informatie is het nieuwe goud en dat betekent dat het belang van informatie uitgedrukt in Beschikbaarheid Integriteit en Vertrouwelijkheid maar blijft toenemen en beveiliging ervan een steeds prominenter onderwerp wordt. Zo is ons naar verwachting nog jaren een rol vergund als Informatiebeveiligers in proces en techniek. Hoe die rol er over een paar jaar uitziet komt aan de orde in één van de 3 streams van ons jaarlijkse Security-Congres in oktober de informatiebeveiliger in 2022.
Ngi Cyber Security Congres.
Informatiebeveiliging en ICT Security. Leesbaarheid A A A. Informatiebeveiliging en ICT Security.

Contacteer ons