Zoeken naar csa tudelft

 
csa tudelft
TU Delft Contact CSA.
De CSa vind je in het gebouw Onderwijs en Studentenzaken OS. Jaffalaan 9a ingang Mekelweg. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 17.00 uur. De CSa is telefonisch bereikbaar van 9.00 13.00 uur. Vragen suggesties of opmerkingen Mail de redactie.
TU Delft Inschrijven.
Inschrijven als bijvakstudent of minorstudent. Stuur ons je vraag. Stuur ons je vraag. Stel je vraag aan de Centrale Studentenadministratie. Je ontvangt het antwoord op je vraag per e-mail. Vul daartoe je contactgegevens in. Je informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Onderwerp Kies een onderwerp. Ik heb geen studienummer. Vragen suggesties of opmerkingen Mail de redactie.
TU Delft Inschrijven.
Inschrijven als bijvakstudent of minorstudent. Waar kan ik een bewijs van krijgen? Waar kan ik een bewijs van krijgen? Bij de balie van de CSa of via ons webformulier kun je terecht voor de volgende verklaringen. Bewijs betaald collegegeld BBC. Vergeet niet aan te geven voor welke instelling en het adres waar je het naar toe wil laten sturen. Een verklaring van afstuderen kun je alleen aanvragen via het webformulier. Mijn adres is gewijzigd hoe kan ik de TU Delft daarvan op de hoogte stellen? Wat zijn de openingstijden van de balie van de CSa? Hoe kan ik de CSa telefonisch bereiken?
TU Delft Inschrijven.
Inschrijven als bijvakstudent of minorstudent. Wanneer moet mijn inschrijving uiterlijk geregeld zijn? Ik wil inschrijven voor een Masteropleiding maar heb nog geen Bachelordiploma. Kan ik na mijn verzoek tot inschrijving via Studielink en/of betaling van het collegegeld deze nog annuleren? Hoe meld ik me aan als aankomend eerstejaars student? Ik heb me via Studielink aangemeld voor een studie aan de TU Delft. Moet ik zelf nog contact opnemen met de universiteit? Wat moet ik doen als ik wil inschrijven voor een tweede opleiding aan de TU Delft? Ik verwacht in augustus mijn laatste bachelor tentamen af te ronden. Hoe kan ik me het beste inschrijven voor het nieuwe studiejaar?
TU Delft Centrale Studenten Administratie.
Jaffalaan 9a ingang Mekelweg. Telefoon 015-278 4249 0900-1300. Staat je vraag niet in de Vraagbaak stel dan je vraag via ons webformulier. Vragen suggesties of opmerkingen Mail de redactie. International and Internship Office EEMCS.
TU Delft Inschrijven.
Inschrijven als bijvakstudent of minorstudent. Ik wil inschrijven voor een Masteropleiding maar. Ik wil inschrijven voor een Masteropleiding maar heb nog geen Bachelordiploma. Bachelor behaald aan de TU Delft. Inschrijven voor de Masteropleiding kan pas nadat de officiële Bachelorexamenuitslag is verwerkt. Zorg ervoor dat je een inschrijving hebt per 1 september schrijf je in voor je Bacheloropleiding en meld je alvast aan voor de Masteropleiding. Zodra je Bacheloruitslag verwerkt is wordt je Bachelorinschrijving omgezet naar de Masterinschrijving mits je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan. Bachelor behaald aan andere instelling. Je kunt bij de examencommissie van jouw huidige instelling een verklaring van afstuderen aanvragen.
TU Delft Inschrijven.
Inschrijven als bijvakstudent of minorstudent. Wanneer moet mijn inschrijving uiterlijk geregeld. Wanneer moet mijn inschrijving uiterlijk geregeld zijn? Je kunt tot uiterlijk 31 augustus een verzoek tot inschrijving doen via Studielink. De TU Delft raadt je aan een verzoek tot inschrijving in te dienen voor 1 mei. Dan heb je recht op de Studiekeuzecheck. Doe je een herinschrijving dan doe je een verzoek tot inschrijving voor 31 augustus. Wil je toegelaten worden tot een van de numerus fixus opleidingen dan doe je een verzoek tot inschrijving vóór 15 januari 2017. Zie hier voor meer informatie. De betaling moet je vóór 1 september hebben geregeld.

Contacteer ons